Electrolux USK10 ultracaptic-pölynimurin suodatinsarja

32,90 (sis. ALV. 24 %)

Electrolux ultracaptic pölynimuriin sopiva suodatinpakkaus. Imurin suodattimen vaihto parantaa imurin suorituskykyä.

Saatavuus: 1 varastossa

ELECTROLUX-aloituspakkaus on suunniteltu erityisesti UltraCaptic-pölynimuriin.

Tämän pakkauksen ansiosta sinulla on kaikki mitä tarvitset uuden UltraCaptic-pölynimurin raikastamiseen ja ylläpitämiseen.

Pestävä moottorin suodatin suojaa pölynimurisi moottorin pölysäiliön pölyhiukkasilta. UltraCaptic-pölynimurin erinomaisen suorituskyvyn säilyttämiseksi suosittelemme pesemään moottorin suodattimen säännöllisesti. Kun suodatin on likainen, pese suodatin poistamalla se imurista ja pesemällä se juoksevan veden alla. Kun vaihdat suodattimen säännöllisesti, pölynimurin ilmavirtaus ja imuteho säilyvät tehokkaina.

Pestävä suodatin H13 suodattaa jopa hienoimmat siitepölyt, homeitiöt, pölypunkit ja allergeenit. Pölynimurin suorituskyvyn takaamiseksi suosittelemme pesemään tämän suodattimen aina kun se on likainen. Pese suodatin juoksevan veden alla ja anna suodattimen kuivua ennen sen takaisin asentamista.

s ®fresh ® lemon levittää kevyen ja puhtaan sitruunan tuoksun kotiisi aina imuroidessasi. Helppo käyttää: avaa pussi, levitä rakeet lattialle ja imuroi ne. Suosittelemme käyttämään yhden ilmanraikastinpussin kutakin pölypussin vaihtokertaa kohti.

Aloituspakkaus sisältää yhden pestävän moottorin suodattimen, yhden pestävän Allergy Plus™ Filter ja 4 s ®fresh ® lemon -pussia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.