Harvia Lämpötila-Anturin Kaapeli (WX237)

8,44 (sis. ALV. 24 %)

Harvia Lämpötila-Anturin Kaapeli (WX237) on korkealaatuinen kaapeli, joka on suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien Harvian lämpötila-antureiden kanssa. Myydään metritavarana, tuotenumero WX237.

Saatavuus: 15 varastossa

Tämä erityisesti suunniteltu Harvia lämpötila-anturin kaapeli WX237 on valmistettu kestämään saunan vaativat olosuhteet. Se on suunniteltu toimimaan tehokkaasti ja luotettavasti, varmistaen, että saunan lämpötila pysyy juuri oikeana. Kaapeli on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät korkeita lämpötiloja ja kosteutta, jotka ovat tyypillisiä saunoille.

Myydään metritavarana, Harvia Lämpötila Anturin Kaapeli tarjoaa joustavuutta asennuksessa. Voit ostaa juuri sen verran kaapelia kuin tarvitset, välttäen ylimääräisen kaapelin hukkaamisen ja säästäen samalla rahaa. Tämä on erityisen hyödyllistä suurissa saunaprojekteissa tai kun korvaat vanhaa kaapelia.

Harvian tuotenumero WX237 takaa, että saat aina alkuperäisen ja laadukkaan tuotteen. Tämä on tärkeää, sillä vain alkuperäiset Harvian osat takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Kaapelin asentaminen on suoraviivaista, mutta kuten kaikissa sähköasennuksissa, on suositeltavaa käyttää ammattilaista varmistaaksesi turvallisen ja tehokkaan asennuksen. Harvia Lämpötila-Anturin Kaapeli on yhteensopiva kaikkien Harvian lämpötila-antureiden kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan moniin eri saunaprojekteihin.

Sopii seuraaviin Harvia antureihin:

  • WX248
  • WX232
  • WX367
  • ZG-660

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.